Informatie

Img

Het aantal artikeltjes op www.Paganweb.nl over Godinnen bleef toenemen, zodat ik dacht dat het overzichtelijker zou zijn ze allemaal te verzamelen op één website over Godinnen van Nederland en België. Op Paganweb vindt je info over de Sumerische Godin Inanna en de Aziatische Godin Guanyin.
Op Godinnen.info vindt je dus uitsluitend Nederlands/Belgische Godinnen, informatie over Romeins/Griekse Godinnen zoals Flora en Venus of Ierse Godinnen zoals de Morrigan zal je hier niet vinden. Een artikeltje over de Morrigan vindt je weer wel op de website van de aan deze Godin verwante Nederlandse Godin; www.Godin-Baduhenna.nl
Eigenlijk horen Brigid, Nerthus en Tanfana dus ook niet op deze website thuis, doch deze Godinnen worden steeds meer in deze streken vereerd, zodat ze hier toch een plaatsje hebben gekregen. Het hoe en waarom wordt vanzelf duidelijk wanneer je de artikeltjes leest.

Copyright

Met uitzondering van teksten waarvan ik heb aangegeven dat ik ze van een andere website heb overgenomen (met toestemming uiteraart), zit er geen copyright op de op deze website gepubliceerde teksten, je mag de inhoud dus kopieëren volgens de Creative Commons Naamsvermelding-GelijkDelen 3.0 Nederland Licensie.

Dit betekent in het kort dat je de teksten van deze website mag kopieëren, veranderen, aanpassen en verspreiden voor eigen gebruik. Dit geld dus niet voor de teksten die ik van andere website's heb overgenomen. Ik heb toestemming gevraagd om die teksten op deze website te plaatsen, indien u die teksten ook wilt gebruiken, richt u zich dan tot de schrijvers en scrhijfsters van de betreffende website.

De overige teksten op deze website mag je dus overnemen, dat mag voor iets niet-commercieëls maar ook voor iets commercieëls zijn.
De enige voorwaarde die eraan verbonden is, is dat het uiteindelijke product een vergelijkbare Copyright-Left licencie heeft als het orginele werk en dat je verwijst naar het orginele werk.
Je kan de meer uitgebreide condities nalezen op de Creative Commons website: Naamsvermelding-GelijkDelen 3.0 Nederland Licensie

Je kan naar deze site verwijzen met een tekstlink, bijvoorbeeld:
Tekst overgenomen van www.Godinnen.info
of tekst deels overgenomen van www.Godinnen.info